2015. november 2.

#63 - Szelenceterv - november



Szelencetervek



Az októberi Szelenceterves összegzésnél sok tétel mellé nem került pipa, ami miatt kicsit csalódott vagyok. A novemberi lista a listában összeállításnál ezért a „kevesebb néha több” elvét követtem, igyekeztem olyan pontokat összeszedni, amelyek egyrészt kapcsolódnak az eredeti bűvös 101-1001 listámhoz, másrészt kikapcsolnak, feltöltenek.
Ha kíváncsiak vagytok hogyan alakult a havi lista, kattintsatok bátran!
Szelencenyitásra fel!


  • Megnézni minimum három filmet
Az eredeti listán hozzám képest sok filmes tétel szerepel, pontosan azért, mert annyira nem rajongok a filmekért. Novemberben mindenképpen szeretném megnézni az Amelie csodálatos életét, és a Megmaradt Alice-nek c. filmet. A harmadik legyen meglepetés, bár mi is illene jobban egy borongós novemberi estéhez, ha nem egy Polanski film?

  • Elolvasni a KRESZ könyvet, és végigülni a tanfolyamot
Amennyire szeretnék végre vezetni, akkora –ha nem nagyobb- az ellenállás bennem a KRESZ-szel kapcsolatban. Egyszer már volt „szerencsém” végigülni egy tanfolyamot, ahol a tanárnő (?) stílusától, és aktuálbulvár megjegyzéseitől szívem szerint eret vágtam volna egy papír körömreszelővel. Nos, idén szívemet megkeményítve, és számat befogva mosolyogva végighallgatom az előadásokat, megtanulom oda-vissza álmomból felkeltve a könyvet, és sikeresen levizsgázom.

  • Heti három bejegyzést írni

Szeretnék beállni egy bizonyos ritmusra, és hétfő-szerda-péntek, vagy kedd-csütörtök-szombat új bejegyzéseket publikálni a Szelencén.

  • Összeállítani a számomra tökéletes bullet journalt
A bullet journal kifejezéssel jómagam is csak néhány nappal ezelőtt találkoztam egy addig számomra totál ismeretlen blogot böngészve. A bullet journal tulajdonképpen egy, a saját igényeinkre szabott, sajátos logikánk mentén felépített tervező füzet. Nem kedves Szelencenyitogató, nem határidőnapló, nem filofax, színes, személyre szabott tervező, amely ideális lenne a Szelencéhez, és úgy alapvetően az élethez.
Apropó, van nekem ez az pöti kis írószer khm, mániám. Említettem már...? 


  • Beszerezni a karácsonyi ajándékok egy részét
Kész, vége, nincs mese! Idén száműzöm a Pató Pál uras „ejj, ráérünk arra még!” hozzáállásomat, és idejében kifundálom, megrendelem, megvásárolom a karácsonyi ajándékokat. Punktum!

  • Venni egy mustársárga kesztyűt
Nyilván first world problem a mustársárga kesztyű birtkolása… A Glamour napokon megleptem magam egy szuper mustársárga kötött sál-lazalány sapka együttessel, amelyek remekül passzolnak majd a fekete parkámhoz, és a sötét hajamhoz. A mustársárga kombinációhoz már csak a virsli egy pár meleg kesztyű hiányzik, és teljes lesz a boldogság. 


Milyen terveitek vannak novemberre? Esetleg van filmajánlatotok egy hűvös novemberi estére?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!