2015. december 7.

#Szelencetervek - december


Szelencetervek

Szeretem a decembert. Az év utolsó hónapja, a születésem hónapja, a Szelencetitkok születésének hónapja. Titkos, mágikus, forró csokis, meleg teás, sálba burkolózós hónap, amikor az ember nem csak érzi, hanem szinte látja, tapintja a pattogó boldogságbuborékokat.
Minden szeretetem ellenére nincsenek túl nagy terveim decemberre, semmi magasztos, pátoszos világmegváltás, inkább a sok apró boldogságbuborékra hajtok az év utolsó hónapjában.
Ha kíváncsiak vagytok mit is, nyissátok ki a Szelencét!




·         Szeretném időben megvásárolni, becsomagolni, és ha szükséges, akkor postára adni a karácsonyi ajándékokat
Bevallom őszintén, én néha megcsúszok a karácsonyi ajándékokkal, és az időbeli beszerzésen a Pató Pál uras mentalitásom sem segít túl sokat. Idén azonban más a helyzet, jóval kevesebb embert fogok megajándékozni, és nagyjából azzal is tisztában vagyok, mivel lepem meg őket. Minden páros testrészt csuriba, december 18-ig minden ajándék megvásárolva, becsomagolva a szobámban fog állni.

  • Karácsonyi mozimaraton a családdal
Nem igazán vagyunk az a filmnézős család, a TV legtöbbször háttérzajként funkcionál. Egy hétvégi napon, vagy akár az ünnepekkor azonban jó lenne bevackolni magunkat a nappaliba, és egész álló nap pizsamában filmeket nézni pattogatott kukoricával felszerelkezve.

  • Megnézni Szandrával az Éhezők viadala utolsó részét
Nincs ezen mit magyarázni, vágyunk az egyszerű, problémamentes szórakozásra – popcorn, nagy kóla, nachos, és Éhezők viadala. A sört majd utána.

  • Elolvasni egy „téli” könyvet
Mark Helprin: Téli mese c. regénye szerepel a listán, már csak a havazás, és a forró csokoládé hiányzik az igazi téli élményhez.

  • Utazni a kivilágított kettes villamoson
Szelencesikert érzek a levegőben…

  • Forralt bort inni
Azt hiszem ezt nem kel megmagyaráznom.

  • Igazán jól érezni magam a születésnapomon
December 20-án 26, akarom mondani 21 éves leszek. Idén sírásmentesen, örömmel, boldogan töltöm a születésnapomat, mert tök szuper lesz 26-nak, szóval khm, 21-nek lenni!


Nektek milyen terveitek vannak decemberre?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!