2015. május 17.

#33


MÉLYPONT: sajnos vége ennek a szuper hétvégének. Tegnap a Vajdahunyad várában voltunk sajtfesztiválon (bár inkább a szörpportéka, és lekvárkülönlegességek voltak terítéken), ma pedig itthon olvasgattunk, beszélgettünk.



Kondorbor-lekvár: vörösborbor készült zselés lekvárka. Húsételek és rántott camambert mellé ajánlják. 


A szlávos lelkemnek mindig nagy öröm a Krówka :]



FÉNYPONT: a szüleim a héten ünnepelték az ötödik házassági évfordulójukat. Nagyon cukik voltak, ahogyan igyekeztek, hogy meglepjék egymást valami aprósággal. Édesanyám elkészítette apának a világ legfinomabb diós-whiskeys-mascarpones diótortát, amit ember valaha készített. Cukorkóma, cukorság, boldogság.




1 megjegyzés:

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!