2016. november 30.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogmas különkiadás - téli kiegészítők


Az idei adventi időszakot a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} csapattal igyekszünk picit megfűszerezni. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Hetente kétszer jelentkezünk majd adventi, karácsonyi témákkal, hogy a készülődés is blogos, {VKP!}-s legyen. Ha kíváncsiak vagytok a {VKP!} Blogmas különkiadásokra, akkor figyeljétek a Szelencetitkok Facebook oldalát, hogy időben értesüljetek a ropogós bejegyzésekről.

Első témánkban a karácsonyikívánságlista témakörét jártuk körül, most pedig a kedvenc téli kiegészítőinkről fogunk beszélgetni.
Bevallom, kicsit megfogott ez a téli kiegészítő téma, mert ékszer tekintetében ugyanazokat a darabokat hordom télen-nyáron-ősszel-tavasszal, ruházkodás tekintetében csupán kabáttal, sapkával és sállal védekezem a hideg ellen. Meg kesztyűvel, bár azokat általában elhagyom. Hupsz!
A sálakat kifejezetten szeretem, egy egész doboznyi van belőle, hogy minden alkalommal találjak a kedvemnek és az alkalomnak megfelelő darabot. A kedvencem azonban kétségkívül ez a sapka-sál együttes, amit tavaly lőttem a KIK-ben.


Nektek van kedvenc téli kiegészítőtők?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!