2016. december 4.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogmas különkiadás - karácsonyi mixtape


Az idei adventi időszakot a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} csapattal igyekszünk picit megfűszerezni. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Hetente kétszer jelentkezünk majd adventi, karácsonyi témákkal, hogy a készülődés is blogos, {VKP!}-s legyen. Ha kíváncsiak vagytok a {VKP!} Blogmas különkiadásokra, akkor figyeljétek a Szelencetitkok Facebookoldalát, hogy időben értesüljetek a ropogós bejegyzésekről.

Első témánkban a karácsonyi kívánságlista, még a másodikban a kedvenc téli kiegészítőink témakörét jártuk körül, most pedig a karácsonyi mixtaperől fogunk beszélgetni.
Nos, aki úgy gondolta, hogy ez a bejegyzés tele lesz tűzdelve karácsonyi dalokkal és Spotify lejátszási listákkal, azt sajnos ki kell ábrándítanom. Az igazság az, hogy az év legsziporkázóbb időszakában is ugyanazokat a dalokat és lejátszási listákat hallgatom, mint a maradék tizenegy hónapban, és karácsonyi dalok maximum akkor kerülnek a lejátszóba, ha anyuval kettesben hangolódunk a karácsonyra. Ám ekkor sincsen Michael Buble karácsonyi album, vagy Mennyből az angyal orrvérzésig – csupán egy-egy dal kerül egy már jól megszokott lejátszási listába.
Nektek van kifejezetten karácsonyi mixtapetek, vagy Spotify listátok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!