2016. december 11.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogmas különkiadás - Így élem túl a karácsonyi bevásárlást


Az idei adventi időszakot a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} csapattal igyekszünk picit megfűszerezni. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Hetente kétszer jelentkezünk majd adventi, karácsonyi témákkal, hogy a készülődés is blogos, {VKP!}-s legyen. Ha kíváncsiak vagytok a {VKP!} Blogmas különkiadásokra, akkor figyeljétek a Szelencetitkok Facebookoldalát, hogy időben értesüljetek a ropogós bejegyzésekről.
Első témánkban a karácsonyi kívánságlista, még a másodikban a kedvenc téli kiegészítőink, harmadikban a karácsonyi mixtape, negyedikben a téli filmek témakörét jártuk körül, most arról fogunk beszélgetni, hogyan élem túl a karácsonyi bevásárlást.

Ahogy a naptár december első napjaira fordul, az emberek, és a vásárlók mintha megőrülnének. Néhányan sajnos Száll a kakukk fészkére módon, mások szolidabban, de azt hiszem mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a karácsonyi bevásárlást megszervezni és túlélni évről évre nagyobb kihívás. 


Az elmúlt néhány évben igyekeztem rászokni arra, hogy már novemberben a karácsonyi ajándékokon ötletelek, és sok esetben előre meg is rendelem azokat. Bizony, az ajándékbeszerezést igyekszem online intézni (nem kell sorban állni, kényelmesen, a kanapéról tudok válogatni a lehetséges darabok közül). Ha online éppen nem kapható a termék, akkor előre összeállított listával rohanok, célirányosan az üzlet felé, ahonnan az ajándékot be szeretném szeretni. Bizony, van listám is, és tervem is! Sajnos többször előfordult velem az, hogy a nagy ajándékvásárlás közepén magamat is megajándékoztam néhány darabbal, ezért a listával és a tudatossággal ezeket a potyaajándékokat igyekszem elkerülni.


Ti hogyan élitek túl a karácsonyi bevásárlást? Milyen apró trükkötök van? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!