2016. december 7.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Blogmas különkiadás - téli filmek


Az idei adventi időszakot a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} csapattal igyekszünk picit megfűszerezni. Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban? Hetente kétszer jelentkezünk majd adventi, karácsonyi témákkal, hogy a készülődés is blogos, {VKP!}-s legyen. Ha kíváncsiak vagytok a {VKP!} Blogmas különkiadásokra, akkor figyeljétek a Szelencetitkok Facebookoldalát, hogy időben értesüljetek a ropogós bejegyzésekről.
Első témánkban a karácsonyikívánságlista, még a másodikban a kedvenc téli kiegészítőink, harmadikban a karácsonyi mixtape témakörét jártuk körül, most pedig a téli filmekről fogunk beszélgetni.

Végre egy hozzám közel álló téma! A téli, karácsonyi filmek édesanyám kedvenc filmjei, jól megszokott hétvégi program, hogy téli filmet nézünk közösen a nappaliban. Lassan elmondható, hogy az összes karácsonyos-Mikulásos filmet láttuk már (mármint azokat, amiknek boldog befejezésük van), és soha nem unjuk meg őket! Nekem kiemelkedő kedvencem a Télapu, ahol Tim Allen egy sajátságos baleset miatt bújik Télapó ruhájában, és ezzel egyúttal munkát is vált, hiszen ő lesz a világ új Télapója.


Másik nagy kedvencem a Karácsony Artúr, ahol a XXI. századi Mikulás már nem szánnal, hanem beépített GPS-szel, és szuperkommandós manókkal kézbesíti az ajándékokat a világ minden tájára. Ám ahogyan ez lenni szokott hiba csúszik a túlgépesített éjszakába és a biciklire ácsingózó angliai kislány ajándék nélkül marad. Artúr ezt a csorbát igyekszik kiküszöbölni Téltatával és a mindenre elszánt „egy masnira mindig van idő” manóval.




Nektek van kedvenc téli filmetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!