2016. december 21.

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Gondolkodtam, mit is adhatnék neked...


A tavalyi évhez hasonlóan, Élet és Pillecukor Szilvink idén is megszervezte a {Vigyázz! Kész! Posztolj!} karácsonyt. A jeles eseményre december elsejéig kellett jelentkezni, majd néhány napon belül megkaptuk a párunkat, és kezdődhetett az idei ötletelés.

Ebben az évben a http://testverkodex.blogspot.hu/ testvérpár egyik tagját, a kávéfüggő könyvmoly Dettit sorsolta nekem a sors. Bár a blogjukat az ajándékozás előtt nem igazán olvastam, néhány kattintás és egy kellemes blogolvasással eltöltött délután után összeállt a kép, és nagyjából az ajándékok is körvonalazódtak a fejemben. Ha kíváncsiak vagytok, mi került Detti meglepetés dobozkájába, olvassátok el a blogján ;)


Engem a http://szoszibeauty.blogspot.hu/ írója Szöszi lepett meg egy nagyon kedves és figyelmes ajándékcsomaggal. A csomagban egy szempillaspirál, egy christmas feliratú karkötő, egy Yankee candle viasz, egy Avon habfürdő (ez az, kellemes és hosszú fürdőzések, juhú!), egy csomag forró csokoládé por, és kedves karácsonyfadísz lapult.

A tavalyi évhez hasonlóan az idei {VKP!} karácsony is nagyon kedves kezdeményezés volt – a csapat, akikkel minden második héten együtt dolgozunk szuper, Szilvi előtt pedig le a kalappal, hogy a {VKP!} advent mellett az ajándékozást is levezényelte.

Mindenkinek meghitt, szeretetteli, békés ünnepet kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszenek az ajándékok, de szívesen látnék képet is :) ;)

    VálaszTörlés

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!