2014. november 30.

#1

"Azt hiszem, a bátorság nem más, mint amennyire csak képesek vagyunk szembenézni Pandora szelencéjével, aztán megnézni a másik szelencét, azt, amiben a selyempuha dolgok vannak: fákat csókoló mama, ihajcsuhajt rikkantó Nagyi vagy Nagypapi, meg a hitvesi ágy."
Sharon Creech


Sok szeretettel köszöntök minden kedves olvasót, nézelődőt a Szelencetitkok blogon! 

Blogot írni, de főleg első bejegyzést pötyögni soha nem egyszerű - az ember nem tudja mit osszon meg magáról, melyek azok az információk, amelyek lényegesek lehetnek az első bejegyzésben. 
Mi lehet releváns egy "szupertitkos", parányi szelencében...?

Ágihanna ~ Nusi ~ lassan 25 éves (nagyon nagyon nagyon nagyon lassan) ~ kisnagylány ~  team édesanyám ~ könyvmoly ~ grafomán ~ Pinterest bújó ~ hideg kávé ~ segítőkész ~ segítőkéz ~ telefon állandóan ~ pittyeg ~ kattog ~ zörög ~ Budapest örök szerelmem ~ édes hazám Magyarország ~ villakarkötő ~ Kepes András ~ világítótorony ~ víz ~ Gerlóczy Márton ~ vörösbor ~ kenguru ~ kockáscsíkospöttyös ~ Disney rajzfilmek ~ Belle a legcsodálatosabb ~ forrócsoki ~ fehér kála ~ Kosztolányi Dezső ~ VW Bogár ~ feliratos felsők ~ van rajtam óra de minek ~ Bocs, hogy késtem! ~ nasifan ~ kockavigyor ~ blogolvasó ~ irónia ~ HVG Nagyítás ~ Magyar Sajtófotó ~  csak még ezt az egy fejezetet elolvasom ~ mandula ~ Ave Bánkuti András ~ rágógumi ~ Mesterségek ünnepe ~ léghajó ~  buborék ~ Cupofcake ~ Elza az e-book ~ Lenke a Nikon ~ kártyával lehet fizetni? ~ A lahko dobim eno belo kavo, prosim? ~ Szlovénia ~ cherry coke ~ Stiller Ákos  ~  figyu ~ Henne ~ Mannácska ~ könyvvel alvás ~ idézgetek ~ Duna ~ Ljubljana ~ alapvetően kedves lány vagyok ~ Esti Kornél ~ kacagás ~ szerintem ez vicces ~ Gordon Ramsay ~ rajongok mindenkiért aki ételt tesz elém ~ hogy a viharba ne kérnék kávét? ~ ölelés ~ Fazekas István ~  Boszorkány vagy édes! ~ beszélgetés ~ Új-Zéland ~ fényképezés ~  Dirty Dancing ~ Roman Polanski ~ Schubert ~ A halál és a lányka ~ irodalom ~ hát én ezt nem értem!  ~  Kafka ~ hastánc ~ Hungarica ~ I prefer the drummer ~ megöleljelek?  ~ always'n'forever ~ rockerlány ~ Franciska a bakancs ~ szemhéjtus ~ még 5 perc és kész vagyok ~  töltőtoll ~ firkálok ~ felírom ~ hol a noteszem? ~ várj, várj, lefotózóm! ~ sült krumpli ~ majonéz ~ tartármártás ~ juhtúrós csirke ~ túró rudi ~ Erzsébet-híd ~ figyu, szeretlek! ~  szerencsétlenkedek de nevetek ~ szívből kacagok ~ ne csikizz ~ jó, csak feldobom az Instára ~  él ~ ír ~ alkot ~próbál ~ fényképez ~ mosolyog ~ táncol az öröm romjain ~   ÉL  ~  Szelencetitkok

HellósziaÁgivagyok! 

A Szelencetitkok írója 

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Bemutatkozok, én is Hanna vagyok és szeretném jelezni, hogy kipipálhatod a listád 91. pontját, ugyanis engem megihlettél és ma én is belevágok a 101-1001 projektbe. Szeretném megköszönni az ötletet, nagyon egyedinek tartom, ezzel még nem találkoztam eddig és ez inspiráló. Kívánom neked, hogy sikerüljön a listád és sok boldogságot kívánok!
    Üdv, Honey*
    Ui.: Ez az oldalam, délután publikálom a listámat, ha érdekel, kukkants be! :)
    https://honeyaprocsodai.wordpress.com

    VálaszTörlés

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!