2015. január 2.

#8


Kedves 2015!

Örülök, hogy itt vagy, szuper, hogy jöttél. Foglalj helyet nyugodtan az olvasós fotelomban, vackold be magad, persze, a kedvenc könyvemet is kölcsönadom. Főzök Neked egy kávét, jó lesz? Mit mondasz, nem hallom? Fázol? Akkor feljebb tekerem a fűtést - szeretném ha jól éreznéd magad nálam. Hm? Takarjalak be? Persze, nagyon szívesen! Nem vagy éhes? Készítsek neked valami harapnivalót? Nem szereted a lencsét? Akkor hogy leszel szép és gazdag? Áh, hogy nem azon múlik, értem! Ezt mondjuk mondhattad volna előbb is, de nem haragszom. 

Kedvelni szeretnélek kedves 2015. Elvégre olyan kis kedvesnek és kerekdednek tűnsz. 
Tele vagy lehetőséggel és ötlettel, nevetéssel, kreativitással, boldogsággal, szuper koncertekkel, letehetetlen könyvekkel, kedves emberekkel, régi hátizsákokkal és új táskákkal, életkedvvel, gyerekkacajjal, születéssel, új életekkel, új életlehetőségekkel, csodás barátokkal, sikersztorikkal, teljesülő álmokkal, felfedezésre váró új helyekkel,  és szerelemmel. 

Kedvellek 2015, de szeretni szeretnélek. 
Néha, ismétlem n é h a lehetsz hozzám rossz, vagy irodalmibban megfogalmazva "nem túl  kegyes". El fogom viselni a rossz napokat, a fájdalmat, a csalódást, és nem téged hibáztatlak majd akkor sem, ha okoügyesnagylányként házhoz megyek majd a pofonért. De ha egy mód van rá, akkor szépen kérlek, hogy legyél velem kedves. Kegyes. Hagyd, hogy minden úgy történjen, ahogy mindenki számára a legjobb. Nevess velem ha vicces a helyzet, és sírj ha sírásra görbül a szám. Ne akadályozz. Segíts. Legyél segítőkész, kérlek. 

Nem követelek.

Nem akarok.

Kérek. 

Erőt, kedvet, kitartást, segítséget. Szelet a vitorlámba, jó sok ötletet a regényhez, időt az írásra, mosolyt a számra, egészséget a családomnak és a barátaimnak. 

Köszönöm, hogy eljöttél, hogy itt vagy, hogy békésen szuszogsz a fotelben. Jól megleszünk mi ketten. 

Üdv az életemben 2015! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!