2015. november 20.

#74 Szelencekérdezzfelelek

Szelencekérdezzfelelek

Tíz szupertitkos titok, kilenc szeretem és nyolc nem szeretem dolog után elérkeztünk a hét sminkes valami témakörhöz. Igen, tudom, az eredeti képen hét körömlakk szerepel, azonban én lassan egy éve a géllakos korszakomat élem, így a körömlakkok jó ideje a fiókom mélyére száműzettek.
Most megosztom veletek a hét kedvenc sminktermékemet.

Fiúk bocsi, ez ma egy ilyen lányos Szelence...

1.       A mindent elfedő, semmit meg nem oldó BB krém
Néhány éve engem is beszippantott a koreai BB láz. Az elején szkeptikusan olvastam a krémekhez írt ódákat, nem értettem hogyan lehet egy kozmetikum ennyire sokoldalú és csodálatos – aztán használni kezdtem, és kiderült, hogy ezek a kis krémek tényleg sokoldalúak és csodálatosak. A cuki csomagolás minden esetben csak másodlagos – legalábbis ezzel nyugtatom magam…

2.       Pillavarázslat - NYC szempillaspirál
A NYC spirálokra teljesen véletlenül bukkantam rá néhány éve, és a Szelencekence egyik legjobb véletlene volt ez a felfedezés. Évek óta használom és szeretem a márka termékeit, ám kétségkívül a szempillaspirálok a márka koronázatlan királyai.

3.       Az indiánok harcba mennek - Szemhéjtus
A cicás szemhéjtus az évek során (=mióta megtanultam szép tusvonalat húzni) elválaszthatatlan társam lett. Az örök klasszikus a fekete, de nagy kedvencem a barna és a zöld vonal is. 

4.       Fuck yeah pretty nails! - Bordó/piros körömlakk
Számomra a francia manikűr az egyik legsikkesebb, amit csak nő a kezén viselhet. Finom és bájos, ám egy jól eltalált díszítéssel lehet játékos, vagy csillogó. A géllakkos korszakomat megelőző időben általában három körömlakot viseltem a körmeimen, a megunhatatlan francia manikűrt, illetve bordó és piros lakkokat.

5.       Kiss my lips - Rúzsok
Néha visszacseng a fülemben anyám mondata, hogy „Egy nő tükör nélkül is ki tudja magát rúzsozni!” Nos, ez annyira belém égett, hogy a művelet tökéletes elsajátításához beszereztem jó néhány rúzst. Kedvenceim a Rimmel Kate Moss rúzsok, illetve néhány nagyon jól eltalált Essence rúzs.

6.       Vércsepp egy tálka tejben - Pirosítók
Sosem értettem mi ez a nagy cécó a pirosítók körül, éppen ezért sokáig nem is használtam. Később mégis elcsábultam, ma pedig szabályosan menekíteni kell előlem a píreket, mert imádom őket – kicsit olyan ez, mint valami végtelen nagy Ő keresés, ha megtalálom az igazit és a legtökéletesebbet, akkor biztosan lenyugszom. Vagy nem.

7. Krémre krém, porra por - krémes szemhéjfestékek

Az utóbbi időben, hála a Maybelline Color Tattooknak, a KIKO, és a Pupa krémes csodáinak, krémes szemhéjpúder felhasználó lettem. Kicsit macerás a használatuk, viszont kifejezetten szeretek ráérős reggeleken azzal kísérletezni, hogy egy mélybordó alapon hogyan is mutat egy szürkés-fekete füstös smink. Jól ;]

Nektek melyik a kedvenc sminkterméketek?  

1 megjegyzés:

  1. Azt hiszem nem leplek meg, ha én a körömlakkot írom. De ezen felül, ami nélkül nem nagyon tudnék létezni, az a szemöldökpor, spirál, pirosító és szájfény. Ha ezek megvannak, már nagy baj nem lehet. :D

    VálaszTörlés

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!