2017. augusztus 11.

Szelencekence || A nyár megmentője Lush Whoosh tusolózselé


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én idén nyáron úgy olvadok, mint akciós jégkrém a Balaton parton. Hiába zuhanyozom napjában annyiszor, ahányszor csak alkalmam nyílik rá, ilyenkor egy mozgó zuhanyban szeretnék élni, és folyamatosan folyatni magamra a vizet. A bőröm és én sem szeretjük ilyenkor a nehéz tusfürdőket, a friss, élénkítő illatokat azonban annál jobban! Éppen ezért pattant a kosaramba a nyár megmentője a Lush Whoosh tusolózseléje.

A Lush ezt írja az oldalán a tusolózseléről: „Ha olyan fáradt vagy, hogy alig állsz a lábadon, a Whoosh visszazökkent a legjobb formádba. Ez az élénkítő illatú zselé lesöpri rólad a fáradtságot és különösen jól hűsít, ha zuhanyozás előtt a hűtőgépbe vagy a fagyasztóba teszed. A keveréket tengeri moszattal, friss citrusok levével, rozmaring- és gerániumolajjal gazdagítottuk. Vegyél ki egy kis zselét, és használd szappanként az elhalt bőrsejtek eltávolításához; máris élénkebb és frissebb leszel.”
A tusolózselé használata szerintem egyszerre mókás és izgalmas, mintha karácsonyi pudinggal akarna felfrissülni az ember. A zuhanyzáshoz lecsíphetsz belőle egy darabot, vagy apróra kockázhatod, vagy közvetlenül a bőrödre is kenheted. Én közvetlenül a bőrömre kenem a Whoosh tusolózselét, szerintem így tartja meg legjobban a formáját, arról nem is beszélve, hogy sokkal lassabban melegszik fel így egyben, mintha apró kockára szecskáztam volna.
Szerintem nagyon vicces, ahogy mozog :)

Az illata hűvös, mentás, rozmaringos, citrusos (köszönhetően a friss, bio citromlének), a színe pedig nagyon vagány kékes-cidrizős. A még jobb hatás elérése érdekében a saját példányomat a hűtőben tárolom, ezért minden zuhanyzás duplán frissít. Egyetlen hátulütőt tudnék csak megemlíteni: az én bőrömet ez picit szárítja, ezért nekem a testápolózás elengedhetetlen a zuhanyzás után.
Az ára 1590 Ft/100g, ami elsőre pillantásra egy csöppet borsosnak tűnhet a drogériás tusfürdőkkel összehasonlítva, azonban az állaga miatt egy fürdés/zuhanyzás alkalmával jóval kevesebbet használ fel belőle az ember, ezért ár-érték arányban kedvezőbbek a drogériás társaknál.

Próbáltátok már a tusolózseléket? Van kedvencetek?

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Most találtam rá a blogodra. Körbe néztem, elolvastam pár cikked.
    Nagyon jól írsz, nagyon tetszenek az írásaid. Be is követtelek.
    Tetszik ez a kinézet a blogon, én is akartam hasonlót a blogomra. :)
    Na de nem húzom tovább az időt megyek még olvasgatni.
    Várom a további cikkeid, puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dzseni!

      Örülök, hogy tetszenek az írásaimat, remélem a következők is tetszeni fognak! :)

      Törlés

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!