2016. március 10.

Szelencekérdezzfelelek - 6 kívánság


Szelencekérdezzfelelek

A tíz hetes kihívásunkból négy már el is reppent, a tíz titkomról itt, a kilenc szeretem dologról itt, a nyolc nem szeretem dologról itt, a hét sminkes lányos bazsalygásról pedig itt olvashattok.
A mai napon jöjjön a hat kívánság - szigorúan Dévényi Tibi bácsi mentesen.


  • Családi boldogság és cukormáz
Szerintem mi alapvetően egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott család vagyunk, sőőőt, hihetetlenül viccesek is - ezt az ismerőseink tanúsíthatják, mert mi hárman bizony kenterbe vernénk a Showder Klubot egy rosszabb napunkon is. Szeretném, ha ez a családi boldogság, összetartás, kacagás, és egészség ami körülvesz minket örökké tartana.

  • Volkswagen Bogár
Mindazok ellenére, hogy kétszer buktam kreszből, és nincsen jogosítványom, évek óta nagy álmom egy kisBogár. Hihetetlen hangulatosnak és különlegesnek tartom ezeket a kocsikat, picikék, nőiesek, vagányak. Őszintén remélem, hogy a jogsi megkaparintása után egyszer majd lesz egy Bogárkám.


  • Hét és fél perc
Szeretném, ha az olvasók nagyon szeretnék majd a Hét és fél percet - azt hiszem magától érthető kívánság. Az a regény valahonnan nagyon mélyről belőlem jön, és emberfeletti módon szeretném ha szeretnék.


  • Egy kimeríthetetlen repülőjegy, biztosítás és szállásvásárló kártya
Jól van Ágika, maradjunk azért a földön... :] Ettől függetlenül, ha bármit kívánhatnék egy aranyhaltól, ez biztosan a kívánságok között szerepelne. A családommal nagyon szeretünk utazni, én kifejezetten élvezem a repülést is, szóval egy kimeríthetetlen kártya amivel repülőjegyet és szállást foglalhatok, az szuper lenne. Helló London, Firenze, Párizs, India, Nepál, New York, Stockholm, Koppenhága, Szícilia, Toscana, Lisszabon...!
Oh, és jut eszembe, soha, de soha, de SOHA ne utazzatok biztosítás és EHIC kártya nélkül!


  • Egy angol cocker spániel kölyök
Nagyon nagyon régóta szeretnék egy parányi kis szőrgombócot, de be kell látnom, hogy a mi kiszámíthatatlan életritmusunk mellett nem lenne túl szerencsés az ebtartás. 

  • A Jótündér keresztanya mágiával átitatott varázspálcája

Nos, igen.  Más dzsinnre vágyik, vagy a 24 karáttal futtatott aranyhalra, én pedig a Jótündér keresztanya/Harry Potter varázspálcájára. Néha-néha eljátszom a gondolattal, hogy milyen lenne az életem, ha lenne egy varázspálcám, amivel megkönnyíthetném mások, és a saját magam életét is. Milyen lenne, ha mindig tudnám mit kell felelni egy kényes helyzetben, ha az emberek nem háborúznának a békéért, és nem jelenhetnének meg rossz könyvek…? 

Meséljetek, mi lenne a ti hat kívánságotok?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!