2017. július 14.

Szelencepolc || Nagy nyári book-tag


Évszaktól függetlenül szeretem a könyveket, mindig olvasok is valamit. Egy ilyen tikkasztó nyári napra azonban valami könnyed bejegyzéssel szerettem volna készülni, fogadjátok hát szeretettel a nagy nyári book-taget.

Milyen könyvet olvastál, ami nyáron játszódik?
Jessica Sorensen: Ella és Micha titka ugrott be első nyáron játszódó könyvnek. Ha röviden és tömören kellene összefoglalnom, borzasztó volt. Kidolgozatlan, összecsapott, és nincsen igazi története – vagy én nem jöttem rá, hogy mire is gondol az írónő.

Melyik könyvbéli helyszínre mennél vissza szívesen nyaralni?
J. A. Redmserki: A soha határa bővelkedik látnivalókban, ugyanis a két főszereplő egy autóval utazza végig az Amerikai Egyesült Államokat. Bár a fókusz ott nem a látnivalókon van, ettől függetlenül nekem is nagy álmom végigjárni az USA-t egy autóval.

Mit olvasnál szívesen kötelező olvasmányként ezen a nyáron?
Horváth-Magyary Nóra: PR esetek haladóktól van a képzeletbeli kötelező olvasmányos listám első helyén. Volt szerencsém részt venni Nóra egy előadásán, igazán belevaló, okos, talpraesett nő, öröm volt hallgatni. A PR szakma egyik nagy alakja, ezért (is) alig várom, hogy el tudjam olvasni a kötetet. Második kötelező olvasmányként a KRESZ könyvet fogom átnyalni, mert kell az a jogosítvány! Ha szórakozni is szeretnék nem csak tanulni, akkor Kepes András: VIlágkép, és Gerlóczy Márton: Elvonókúra c. regénye van még a nyári listámon.

Melyik könyvbéli karakterrel/karakterekkel töltenél el szívesen egy estét a nyári tábortűznél?
Ez egy nagyon jó kérdés : ) Szívesen ülnék egy tábortűznél Andrew-val és Camrynnel (A soha határa), illetve a Kylie Scott alkotta zenekari tagokkal, és Jay Crownover tetovált srácaival, különös tekintettél Rowdyra. Egy tábortűzhöz egyébként tűz is dukál, szóval Hermione Granger is remek partner lenne az esti tűznél.

Ajánlj egy könyvet erre a nyárra!
Felkészültetek?
Kepes András összes, Gerlóczy összes, Gaál Viktor: TestVérek, J. A. Redmerski: A soha határa, Az örökké határa, Megölni Sarai-t, Gárdos Péter: Hajnali láz, Grecsó Krisztián: Mellettem elférsz, Jay Crownover: Rule, Jet, Rome, Nash, Rowdy, Tokaji Zsolt: Hova mennek a kacsák?

Melyik könyvet/könyveket tervezed elolvasni ezen a nyáron?
Először a KRESZ könyvet, utána jöhet Horváth-Magyary Nóra PR könyve, majd Boris Vian Tajtékos napok c. regénye. No meg persze valami, amit az ember csak a tengerparton olvas: egyszerű, csöpögős limonádé.

Ha kíváncsiak vagytok aktuálisan mit olvasok, akkor kövessétek a moly profilomat, és a blog Facebook oldalát, ahol időről időre megmutatom, mit is olvasok éppen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kedves Szelencenyitogató!

Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megosztottad velem a véleményedet!